INDSTILLING

INDSTILLINGSVINDUET ER LUKKET

 

Vil du have chancen for at vinde Kravlingprisen for enten journalistik, design, kommunikation eller TV og foto?

Læs med herunder for at indstille et projekt til Kravlingprisen og få chancen for at vinde.

Hvem?

 

Alle kan indstille til Kravlingprisen, men der er nogle få ting, man skal være opmærksom på, når man indstiller sig selv eller en anden.

 

For at blive indstillet til Kravlingprisen 2018 skal man først og fremmest have været studerende, mens man lavede det indstillede produkt. Det indstillede materiale skal være produceret i løbet af perioden 1. februar 2017 til 1. februar 2018 uanset om det har været publiceret, er lavet i skolesammenhæng eller praktik. Den indstillede skal også være medlem af Dansk Journalistforbund.

 

 

Hvad?

 

Er det artikler, pressemeddelelser eller andet tekst, som du vil indstille, skal du sende det i én samlet PDF-fil. Er der flere artikler i indstillingen skal de lægges i rækkefølge efter udgivelsesdato med den ældste artikel først og den nyeste bagerst, så komitéen kan læse dem i kronologisk rækkefølge.

 

Indstiller du til Kravlingprisen for kommunikation skal vi også bede om den samlede kommunikationsplan for projektet.

 

Lyd-, video- og billedfiler vedhæftes mail.

 

 

Hvordan?

 

PDF-filen, videoklippet, lydfilen eller billederne sendes i en mail til kravlingprisen@gmail.com sammen med en begrundelse for indstilling, den indstilledes navn samt afsenderens navn og kontaktoplysninger.

 

VIGTIGT: Skriv hvilken pris (design, journalist, TV/foto, kommunikation) du indstiller værket til i mailens emnefelt.

 

Hvis du indstiller mere end et projekt skal disse indstilles seperat. Det er muligt at blive indstillet - og vinde - i mere end en kategori.

 

 

Hvornår?

 

Indstillingsvinduet til Kravlingprisen 2018 er åbent fra 18. januar 2018 til 1. februar 2018.