OM KRAVLING

VIL DU VINDE EN KRAVLING?

Om du har lavet en fængende journalistisk fortælling, kommunikationsplanen alle husker, designet, som tager kegler eller det fotografiske projekt, som har brændt sig fast på seerens indre lærred, så kan prisen gå til lige præcis dig.

Hvis du vil have chancen for at vinde, så tøv ikke! Du kan indstille dit projekt til Kravlingprisen 2018 her.

Kravling er Danske Mediestuderendes store prisuddeling, hvor dygtige og engagerede mediestuderende hyldes for deres bedste arbejde i det foregående år.

 

Der er 10.000 kroner og en statuette på højkant til vinderen af hver af de fire Kravlingpriser.

 

Oprindeligt blev Kravlingprisen uddelt internt på Danmarks medie- og journalisthøjskole af de studerende selv, men fra år 2000 blev den indstiftet som en officiel pris, uddelt af en ekstern komité med daværende chefredaktør på Ekstra Bladet, Hans Engell, som komitéformand. Siden er prisen blevet udvidet, så den nu også hylder dygtige studerende indenfor design, kommunikation og tv/foto.

 

Vi glæder os til at åbne dørene til Kravlingprisen for 12. gang med efterfølgende efterfest på Bremen Teater i København den 19. maj 2018.

Følg med her på siden og på vores facebook og instagram, hvor vi løbende holder jer opdaterede på værter, venue, nominerede og meget mere!

 

 

 

 

 

Vil du se billeder fra de tidligere års Kravlingpris-fester?